Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2020

Uudet asiakkaat.

Jo tunneilla käyvien ei tarvitse erikseen ilmoittautua kevätkaudelle, kun oppilas jatkaa samassa ryhmässä kuin syksyllä.
Etunimi Sukunimi
Oppilaan puhelinnumero
Oppilaan syntymävuosi
Etunimi Sukunimi
Huoltajan puhelinnumero
Alle 18 vuotiaalta oppilaalta huoltajan sähköposti, lasku lähetetään tähän osoitteeseen.
kirjoita sähköposti uudestaan
oppilaan sähköposti
Lähiosoite
postinumero
PostitoimipaikkaTANSSIKOULUN SÄÄNNÖT.  


Ilmoittautuminen on kevätkaudelle 2020. Ilmoittautuminen on sitova ja asiakas sitoutuu maksamaan lukukausimaksun. 


Kevätkausi alkaa sunnuntaina 12.1. ja loppuu maanantaina 18.5. 

Kevätnäytöksen kenraaliharjoitukset pidetään torstaina 21.5 ja kevätnäytös sunnuntaina 24.5 Lohjan Puu-Anttilassa.

Seuraavat ryhmät eivät tee näytöskoreografiaa: Kehonpainoharjoittelu, käsilläseisonta ja kehonhallinta, spagaattikurssi ja venyttely ja kehonhuolto.

Kevätkausi sisältää 17 opetuskertaa/ ryhmä

Tunteja ei pidetä talvilomalla ma 17.2 - su 23.2.2020.

Pääsiäisenä su 12.- ma 13.4.2020


KOKEILUKERTA: Uudet asiakkaat saavat kokeilla ensimmäisen kerran tuntia veloituksetta, ilmoitathan kokeilukerran jälkeen, jos oppilas ei jostain syystä jatka, muutoin kausimaksu tulee maksaa kokonaisuudessaan. 


Kurssit käynnistyvät minimioppilasmäärän täyttyessä (4 oppilasta / ryhmä) 


Paikka ryhmässä vahvistetaan maksamalla kausimaksu. Mikäli tunti ei käynnisty tarvittavan oppilasmäärän vuoksi ja oppilas ei pysty osallistumaan toiselle vastaavalle tunnille, saa maksetun kausimaksun takaisin. 


Lukukausilaskut lähetetään sähköpostitse, varmistathan että kirjoitat ilmoittautumislomakkeeseen oikean sähköpostiosoitteen.  


Maksun voi suorittaa tilisiirron, käteisen ja korttimaksun lisäksi myös Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Tyky seteleillä, sekä sporttipassilla.

Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten harrastuksia. 

Lukukausimaksua ei palauteta, vaikka oppilas lopettaisi kesken kauden.  

Hinta sisältää 10% alv. 


Oppilaita ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta. Vapaa-ajan vakuutukset löytyvät tavallisesti kotivakuutuksista. 


POISSAOLOT JA TUNTIEN KORVAAMINEN: Kausimaksulla käyvät oppilaat voivat korvata väliinjääneitä tuntejaan osallistumalla jollekin toiselle vastaavan pituiselle viikkotunnille kuluvan kauden aikana. Eli: syksyn tunnit voi korvata syyslukukauden aikana, kevään tunnit kevätlukukauden aikana ja kesäkauden tunnit kesäkauden aikana. 


Mikäli oppilas ei pääse osallistumaan tunnillensa, (sairaus, työt yms. syiden vuoksi) ilmoitathan asiasta ohjaajalle, näin varmistat että voit korvata tunnin myöhemmin sekä tiedämme oppilaan olevan vielä mukana tunneilla.  


Mikäli tunti peruuntuu useammin kuin kerran lukukaudessa ohjaajan vuoksi, eikä sijaista olla onnistuttu saamaan, ToeStar järjestää korvaustunnin.
OLEN LUKENUT JA HYVÄKSYNYT TANSSIKOULUN SÄÄNNÖT
Lupa/kielto on voimassa, paitsi jos huoltaja sen erikseen peruu. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti sivun ylläpitäjään. Laura Hannus, 0405703559, tanssiteatteri.toestar@gmail.com Oppilaasta saa julkaista tunnistettavan kuvan ja videon ToeStarin internet sivuilla, sosiaalisessa mediassa, lehdistössä jne. Kuvassa ja videossa oppilas esitetään aina myönteisessä valossa.
Kampanjan ohjeet ja ehdot: PERHEALENNUS Samassa taloudessa asuville perheenjäsenille myönnämme edullisemmasta lukukausimaksusta 10% alennuksen. *Tarjouskampanjat edellyttävät, että lasku maksetaan kerralla yhdellä suorituksella. *Tarjouksia ei voi yhdistää
Minulle saa lähettää ToeStarin uutiskirjeen, kirje lähetetään maksimissaan 4 kertaa vuodessa.
Esim. Internetin hakukoneen kautta? Lehtijuttu? Sosiaalinen media? Juliste? Kaveri suositteli? Muulla tavalla?

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi