Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020
Etunimi Sukunimi
Oppilaan puhelinnumero
Oppilaan syntymävuosi
Etunimi Sukunimi
Huoltajan puhelinnumero
Alle 18 vuotiaalta oppilaalta huoltajan sähköposti, lasku lähetetään tähän osoitteeseen.
kirjoita sähköposti uudestaan
oppilaan sähköposti
Lähiosoite
postinumero
PostitoimipaikkaTANSSIKOULUN SÄÄNNÖT.  


Ilmoittautuminen on koko lukuvuodelle syksy 2019 -kevät 2020. Ilmoittautuminen on sitova ja asiakas sitoutuu maksamaan syksyn lukukausimaksun. Mikäli oppilas jostain syystä ei jatkaisi kevätkaudella 2020, tulee asiasta ilmoittaa viimeistään joulukuun 2019 aikana, muussa tapauksessa myös kevään 2020 lukukausimaksu tulee maksaa.

Syyskausi alkaa maanantaina 12.8. ja loppuu sunnuntaina 15.12.

Joulunäytöksen kenraaliharjoitukset pidetään Lohjan Puu-Anttilassa tiistaina 17.12 ja joulunäytös keskiviikkona 18.12 klo 19:00

Syyskausi sisältää 17 opetuskertaa/ ryhmä

Tunteja ei pidetä syyslomalla ma 14.10- su 20.10.2019

KOKEILUKERTA: Uudet asiakkaat saavat kokeilla ensimmäisen kerran tuntia veloituksetta, ilmoitathan kokeilukerran jälkeen, jos oppilas ei jostain syystä jatka, muutoin kausimaksu tulee maksaa kokonaisuudessaan. 

Kurssit käynnistyvät minimioppilasmäärän täyttyessä (4 oppilasta / ryhmä) 

Paikka ryhmässä vahvistetaan maksamalla kausimaksu. Mikäli tunti ei käynnisty tarvittavan oppilasmäärän vuoksi ja oppilas ei pysty osallistumaan toiselle vastaavalle tunnille, saa maksetun kausimaksun takaisin. 

Lukukausilaskut lähetetään sähköpostitse, varmistathan että kirjoitat ilmoittautumislomakkeeseen oikean sähköpostiosoitteen.  

Maksun voi suorittaa tilisiirron, käteisen ja korttimaksun lisäksi myös Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Tyky seteleillä, sekä sporttipassilla. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten harrastuksia. 

Lukukausimaksua ei palauteta, vaikka oppilas lopettaisi kesken kauden.  

Hinta sisältää 10% alv. 

Oppilaita ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta. Vapaa-ajan vakuutukset löytyvät tavallisesti kotivakuutuksista. 

POISSAOLOT JA TUNTIEN KORVAAMINEN: Kausimaksulla käyvät oppilaat voivat korvata väliinjääneitä tuntejaan osallistumalla jollekin toiselle vastaavan pituiselle viikkotunnille kuluvan kauden aikana. Eli: syksyn tunnit voi korvata syyslukukauden aikana, kevään tunnit kevätlukukauden aikana ja kesäkauden tunnit kesäkauden aikana. 

Mikäli oppilas ei pääse osallistumaan tunnillensa, (sairaus, työt yms. syiden vuoksi) ilmoitathan asiasta ohjaajalle, näin varmistat että voit korvata tunnin myöhemmin sekä tiedämme oppilaan olevan vielä mukana tunneilla.  

Mikäli tunti peruuntuu useammin kuin kerran lukukaudessa ohjaajan vuoksi, eikä sijaista olla onnistuttu saamaan, ToeStar järjestää korvaustunnin.
OLEN LUKENUT JA HYVÄKSYNYT TANSSIKOULUN SÄÄNNÖT
Lupa/kielto on voimassa, paitsi jos huoltaja sen erikseen peruu. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti sivun ylläpitäjään. Laura Hannus, 0405703559, tanssiteatteri.toestar@gmail.com Oppilaasta saa julkaista tunnistettavan kuvan ja videon ToeStarin internet sivuilla, sosiaalisessa mediassa, lehdistössä jne. Kuvassa ja videossa oppilas esitetään aina myönteisessä valossa.
Kampanjan ohjeet ja ehdot: PERHEALENNUS Samassa taloudessa asuville perheenjäsenille myönnämme edullisemmasta lukukausimaksusta 10% alennuksen. *Tarjouskampanjat edellyttävät, että lasku maksetaan kerralla yhdellä suorituksella. *Tarjouksia ei voi yhdistää
Minulle saa lähettää ToeStarin uutiskirjeen, kirje lähetetään maksimissaan 4 kertaa vuodessa.
Esim. Internetin hakukoneen kautta? Lehtijuttu? Sosiaalinen media? Juliste? Kaveri suositteli? Muulla tavalla?

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi